Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

SING I,II (ΤΡΑΓΟΥΔΑ I,II)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SING I (ΤΡΑΓΟΥΔΑ I)

Σε έναν κόσμο σαν τον δικό μας, αλλά κατοικημένο αποκλειστικά από ζώα, ο Μπάστερ Μουν, ένα ζωηρό κοάλα, προεδρεύει σε ένα πάλαι ποτέ μέγα θέατρο, που όμως περνάει μεγάλη κρίση. Λίγο οπτιμιστής, λίγο απατεωνάκος, αλλά αγαπάει το θέατρο του όσο τίποτα άλλο, και θα κάνει τα πάντα για να το διατηρήσει. Αυτό που του έρχεται στο μυαλό, μήπως και σώσει την κατάσταση, είναι να διοργανώσει τον μεγαλύτερο τραγουδιστικό διαγωνισμό του κόσμου.

BRRip – Full HD 1080p

Greek audio

 

Terabytez

https://terabytez.org/w882lx0ula5u

https://terabytez.org/59vj36qzcgo5

https://terabytez.org/74meboco1zrs

https://terabytez.org/qndzxpjw8pwv

https://terabytez.org/z0mk5tmndynu

https://terabytez.org/r3837gn42sop

https://terabytez.org/h65jlc0kb51t

https://terabytez.org/odcu9kzodj02

 

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SING II (ΤΡΑΓΟΥΔΑ II)

To «Τραγούδα! 2» γιορτάζει ξανά στη μεγάλη οθόνη το ταλέντο των ονειροπόλων, μέσα από εκπληκτικά τραγούδια καθώς το λατρεμένο Κοάλα, ο Μπάστερ Μουν και τα ζωάκια της παρέας του ετοιμάζονται για την εκθαμβωτική τους παράσταση στη λαμπερή πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του κόσμου! Πρέπει να τα καταφέρουν και να κάνουν την απόλυτη μουσική παράσταση!

Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο εμπόδιο… Θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου, τον Κλέι να παίξει μαζί τους. Η παρέα του Μπάστερ, που περιλαμβάνει μια χαρούμενη μαμά γουρουνίτσα, τη Ροζίτα, μια ροκού σκαντζοχοιρίνα, την Ας, έναν σοβαρό γορίλα, τον Τζόνι, και φυσικά το απίθανο γουρουνάκι, τον προβοκάτορα Γκάντερ.

Όλοι μαζί σαν μια ομάδα, έστω δυσλειτουργική και με μπόλικες παραξενιές, θα βάλουν τα δυνατά τους να βρουν το δρόμο για το ξακουστό θέατρο, τις τύχες του οποίου ελέγχει ένας γκάνγκστερ που τον λένε Τζίμι Κρίσταλ. Στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τη σκηνή του θεάτρου, ο Γκάντερ έχει την τρελή ιδέα να πείσει τον μεγάλο αστέρα της παγκόσμιας μουσικής, τον ξακουστό Κλέι, να επιστρέψει στη σκηνή μαζί τους και να τραγουδήσουν το τραγούδι που θα σώσει τη ζωή τους. Το μόνο εμπόδιο είναι ότι ο Μπάστερ δεν έχει δει τον Κλέι, τον περίφημο καλλιτέχνη που παράτησε τα εγκόσμια ύστερα από την απώλεια της συζύγου του και παραμένει δέκα χρόνια απομονωμένος.

Όσο ο Γκάντερ βοηθάει τον Μπάστερ να φτιάξουν την ονειρική τους παράσταση και συνεχίζεται την προσπάθεια για να πειστεί ο Κλέι να τραγουδήσει, ανακαλύπτουμε ξανά τη δύναμης της μουσικής να θεραπεύει ακόμη και τις πιο ραγισμένες καρδιές!

BRRip – Full HD 1080p

Greek audio

 

Terabytez

https://terabytez.org/on4asa8q1vb0

https://terabytez.org/i4mb9z1kf6qq

https://terabytez.org/l80chwl4h9xm

https://terabytez.org/amma27xr062g

https://terabytez.org/9rqwyxufor89

https://terabytez.org/c3n3ndrko1q3

https://terabytez.org/a1l4bht0hy9a

https://terabytez.org/el4ih1b1m18g

https://terabytez.org/wyjdweod6uht

https://terabytez.org/hu8azv87iq1q

 

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.