Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

LILO AND STITCH I, II, III (ΛΙΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΤΣ I, II, III)




LILO AND STITCH I (ΛΙΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΤΣ I)
Η μοναχική μικρούλα Λίλο ζει στη Χαβάη και αναζητά ένα φίλο. Σε ένα κατάστημα κατοικίδιων θα βρει τον Στιτς και θα τον υιοθετήσει νομίζοντας ότι είναι σκύλος. Στην πραγματικότητα όμως είναι το… αποτυχημένο πείραμα ενός παρανοϊκού εξωγήινου επιστήμονα και Νο 1 καταζητούμενου στο σύμπαν που …εξοκείλει στη Χαβάη!
Ο Στιτς αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να παίξει τον ρόλο του όσο το δυνατόν καλύτερα. Μια ιδιαίτερη σχέση όμως αναπτύσσεται μεταξύ τους, που η Λίλο το ονομάζει «αχάνα» και στα Χαβανέζικα σημαίνει οικογένεια, κάτι που αγγίζει την καρδιά του Στιτς και τον κάνει να αποκτήσει ανθρώπινα συναισθήματα…
Μια ξεκαρδιστική κωμωδία της Disney που κέρδισε τις καρδιές όλου του κόσμου με την ασυνήθιστη και συγκινητική πλοκή της και με τους ασυνήθιστους χαρακτήρες της. Μια διαφορετική ταινία κινούμενων σχεδίων στην πανέμορφη και εξωτική Χαβάη που μιλάει για την αληθινή φιλία και την δύναμη της οικογένειας.
BRRip - Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

__________________________________________________




LILO AND STITCH II (ΛΙΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΤΣ II)
Απολαύστε και πάλι όλους τους αγαπημένους σας ήρωες σε μια νέα ιστορία που μιλάει για τη φιλία και για το νόημα της αληθινής οικογένειας. Ο Στιτς έχει προσαρμοστεί πλήρως στη ζωή της Χαβάης. Περνάει πολλές ώρες με τη Λίλο και τη βοηθάει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της και να κερδίσει το διαγωνισμό Χούλα του νησιού. Μαζί βρίσκουν το θέμα του χορού τους και μαζί προετοιμάζονται. Όλα μοιάζουν τέλεια. Έως τη στιγμή που ο Στιτς παθαίνει βλάβη και τα πάντα διαλύονται. Τώρα η Λίλο, η Νάνι, ο Τζούμπα θα χρειαστεί να κάνουν τα αδύνατα δυνατά και του χαρίσουν μια μεγάλη δόση “Οχάνα”, για να κρατήσουν στη ζωή το μικρό τους φίλο. Μια εκπληκτική ιστορία με νέα μουσική, τρία αυθεντικά τραγούδια από τον Έλβις Πρίσλεϊ.
DVDRip
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

__________________________________________________





LILO (LEROY) AND STITCH III (ΛΙΛΟ (ΛΙΡΟΪ) ΚΑΙ ΣΤΙΤΣ III)
Η αποστολή της Γαλαξιακής Συμμαχίας για να καταγράφουν όλα τα πειράματα 626 στη Γη έχει ολοκληρωθεί, όποτε η Lilo και η οικογένεια της δεν έχουν παρά να τιμηθούν ως ήρωες από τη Γαλαξιακή Συμμαχία. Στους Stitch , Jumba και Pleakley προσφέρονται θέσεις της Γαλαξιακής Συμμαχίας, στη γη προκειμένου να μπορούν να παραμείνουν στη Γη με το Lilo. Αλλά η Lilo καταλαβαίνει σε πιο χώρο ανήκουν και είναι επιτέλους καιρός να πούνε "aloha" Γεια. Εν τω μεταξύ ένας κλώνος του Stitch γεννιέται που ονομάζετε Leroy, τι θα γίνει με τον κλώνο και πια θα είναι η τύχη του γαλαξία;
DVDRip
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.