Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

RANGO



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ένας κατοικίδιος χαμαιλέοντας με το… λαρύγγι του Τζόνι Ντεπ χάνεται από τους ιδιοκτήτες του και βρίσκει καταφύγιο σε μια πόλη της ερήμου με κάπως παλαβιάρηδες κατοίκους. Σε αναζήτηση ταυτότητας κάπου στην Άγρια Δύση του σήμερα, καθώς χρίζεται ο σερίφης της πόλης, ο ήρωας μας προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τους ιδιόρρυθμους κατοίκους αλλά και να λύσει το πρόβλημα του νερού της πόλης. Στο πλευρό του, μια ελκυστική θηλυκή σαύρα, η μόνη του σύμμαχος εναντίον ενός φονικού κροταλία με ουρά-πολυβόλο που δε σταματά μπροστά σε τίποτα.
Μοιάζει παράδοξο, αλλά ο Gore Verbinski, έχοντας πάρει τόσα και τόσα χρήματα στα χέρια του, κάνει την καλύτερη του δουλειά σε κινούμενο σχέδιο. Ακόμα κι αν του λείπει το κάτι παραπάνω, είναι ώριμος, έξυπνος και παράγει, επιτέλους, ατμόσφαιρα. Προσοχή, όμως. Το Rango μοιάζει με παιδικό, αλλά δεν απευθύνεται σε μικρές ηλικίες. Όχι πως έχει πολλά στιγμιότυπα που θα ενοχλούσαν ένα μικρό παιδί, αλλά δεν θα αντιληφθούν καμία από τις αρετές του, ούτε καν το πλείστον από τα αστεία του. Η ταινία, εν ολίγοις, είναι αλλού…
Οι ήρωες του έργου είναι βγαλμένοι από σπαγγέτι γουέστερν, με φόντο το Μεξικό. Αυτό που έχουν αποτύχει να αναπαραστήσουν σκηνοθέτες σαν τον Rodriguez (στην αμερικανική του έκδοση) ή τον ίδιο τον Verbinski (Ο Μεξικανός), το πετυχαίνουν οι γκροτέσκες φάτσες του Rango. Ούτε το βίαιο κλίμα ενός σπαγγέτι χάνεται, αλλά σε αυτό προστίθεται και η ιδιομορφία ενός Jarmusch, σε επιλεγμένες ποιητικές πινελιές στις οποίες βοηθάει η φωνητική συμμετοχή του Johnny Depp. Παράλληλα, υπάρχει τρέλα, υπάρχει μια ιστορία που δεν σε αφήνει να κουραστείς και το μοναδικό πρόβλημα είναι πως νιώθεις πως το σενάριο ήθελε ακόμα περισσότερη δουλειά όσον αφορά την κωμική του πλευρά. Αυτό, πάλι, μπορεί να είναι καθαρά η ιδέα μας, από την στιγμή που το φιλμ σε βάζει σε τόσο καλή διάθεση, που ήθελες περισσότερα από αυτό. Λογικά, έχουμε από τώρα, νωρίς-νωρίς, την μια υποψηφιότητα για την κατηγορία κινουμένων σχεδίων των Όσκαρ του ‘12.
BRRip - HD 720p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.