Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

SHREK I, II, III, IV (ΣΡΕΚ I, II, III, IV)




SHREK I (ΣΡΕΚ Ι)
Ο Shrek είναι ένα άσχημο μα κατά τα άλλα γλυκύτατο ξωτικό που νιώθει ανασφάλεια εξαιτίας της εξωτερικής του εμφάνισης. Για τον λόγο αυτό μένει στο σπίτι του στον βάλτο, μακριά από όλους από φόβο μήπως πληγωθεί. Όταν ο πρίγκιπας Farquaad της Duloc επικηρύσσει όλους τους ήρωες των παραμυθιών, ο στρατός του ξεκινάει έναν τεράστιο αγώνα για να τους αιχμαλωτίσει και να τους εξορίσει. Ένα γαϊδουράκι όμως που δεν έχει όνομα και γι αυτό το φωνάζουν απλά Donkey, καταφέρνει να γλιτώσει από τον στρατό χάρις την παρουσία του Shrek. Προσκολλάται λοιπόν στον νέο του πράσινο φίλο και τον ζαλίζει με την ατελείωτη φλυαρία του. Εξορισμένοι όμως όλοι οι υπόλοιποι ήρωες των παραμυθιών κατασκηνώνουν στον βάλτο του Shrek, αναγκάζοντάς τον να ξεκινήσει να συναντήσει τον Farquaad με σκοπό να πάρει πίσω την «μοναξιά του» και την ησυχία του. Ο πρίγκιπας πάλι θέλοντας να γίνει βασιλιάς και έχοντας εμπιστευθεί την συμβουλή του καθρέφτη της χιονάτης, έχει προκηρύξει αγώνα ώστε να βρεθεί ο γενναίος που θα ελευθερώσει την πριγκίπισσα Fiona με την προοπτική να την παντρευτεί και να αποκτήσει τον πολυπόθητη τίτλο. Δειλός και κοντός όπως είναι εμπιστεύεται την επιχείρηση διάσωσης στον Shrek και στον Donkey με τον όρο βέβαια να του δώσει πίσω τον βάλτο του.
BRRip - Full HD 1080p
Greek audio

 
Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

_____________________________________________





SHREK II (ΣΡΕΚ ΙΙ)
Το να γνωρίσει τους γονείς της Fiona ήταν το τελευταίο πράγμα που πέρναγε από το μυαλό του Shrek. Οι βασιλικές τρομπέτες όμως διέλυσαν τον μήνα του μέλιτος για το ευτυχισμένο ζευγάρι, όταν ο βασιλιάς και η βασίλισσα της μακρινής χώρας καλούν την κόρη τους για να γνωρίσουν και τον «γοητευτικό» της σύζυγο. Εκεί ανακαλύπτει τι συμβαίνει όταν η φυσική ισορροπία σε ένα παραμύθι διασπάται. Οι γονείς της Fiona την είχαν κλειδώσει σε έναν πύργο, περιμένοντας τον όμορφο πρίγκιπα να την ελευθερώσει από τα μάγια που τη μεταμόρφωναν σε ένα άσχημο ogre. Περίμεναν να πάνε όλα όπως είχαν προγραμματίσει, αλλά δεν περίμεναν ότι ένα ogre θα ερχόταν να σπάσει τα μάγια από την αντίθετη πλευρά.. Προσθέστε σε αυτό και την διαβολική νονά-νεράιδα που θέλει την πριγκήπισα για τον.. κανακάρη της, Prince Charming, το σκοτεινό μυστικό του Βασιλιά και τον παπουτσωμένο γάτο σαν πληρωμένο δολοφόνο για να βγάλει από τη μέση τον Shrek, και έχετε πιθανότατα μια απίστευτη ταινία στα χέρια σας. Το σενάριο δεν παύει να επιφυλάσσει εκπλήξεις, ενώ οι αναφορές σε σκηνές από άλλες ταινίες είναι ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ.
BRRip - Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

_____________________________________________





SHREK III (ΣΡΕΚ ΙΙΙ)
Ο βάτραχος βασιλιάς και πεθερός του Shrek αφήνει την τελευταία του πνοή και το καλόκαρδο τέρας μαθαίνει ότι εκείνος είναι ο διάδοχος στον θρόνο του far far away. Προτιμώντας να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στον πράσινο βάλτο του μακριά από βασιλικά πρωτόκολλα ξεκινάει μαζί με τον Donkey και τον Puss in Boots την αναζήτηση ενός μακρινού ξαδέρφου της Fiona που θα μπορούσε να ασκήσει στην θέση του τα βασιλικά καθήκοντα. Στο μεταξύ ο Prince Charming επιστρατεύοντας όλους τους κακούς των παραμυθιών ετοιμάζει πραξικόπημα και μόνο εμπόδιο στα μεγαλεπήβολα σχέδιά του είναι η Fiona με τις φιλενάδες της Σταχτοπούτα, Ωραία Κοιμωμένη και Rapunzel.
BRRip - Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez


Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

_____________________________________________





SHREK IV- FOREVER AFTER (ΣΡΕΚ IV- ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)
Ο Σρεκ όχι μονάχα έχει γίνει ένας οικογενειάρχης, αλλά κάθεται σε τουρίστες να τον φωτογραφίζουν. Για να ζήσει κάτι από τα παλιές καλές τρομακτικές εποχές, υπογράφει συμβόλαιο με τον Rumpelstiltskin. Ξάφνου, θα βρεθεί σε μια φανταστική εκδοχή της χώρας του Far Far Away όπου τα τέρατα κυνηγιόνται και η Φιόνα ούτε που τον έχει ξαναδεί.
BRRip - HD 720p
Greek audio


Terabytez
 
Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.