Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

ALVIN AND THE CHIPMUNKS I, II (Ο ΑΛΒΙΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ I, II)




ALVIN AND THE CHIPMUNKS I (Ο ΑΛΒΙΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ I)
Μια από τις ιστορικότερες παιδικές σειρές μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.
Το μουσικό γκρουπ με τα σκιουράκια αποτελείται από τον αρχηγό Alvin, τον ψηλό και ήσυχο Simon και τον στρουμπουλό Theodore. Τα τρία ζωάκια με τις χαρακτηριστικές τσιριχτές φωνές, θα αναστατώσουν τη ζωή του στιχουργού David Seville. Εκείνος θα τα ‘’υιοθετήσει’’ και θα γίνει manager αυτού του σπάνιου μουσικού συγκροτήματος. Τα Chipmunks είναι κάτι παραπάνω από cartoon, αφού έχουν πουλήσει 43 εκατομμύρια άλμπουμ, έχουν κερδίσει βραβεία Grammy.
BRRip - Full HD 1080p
Greek audio
 
Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
_________________________________________________


 


ALVIN AND THE CHIPMUNKS II (Ο ΑΛΒΙΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ II)
Τα τρία αγαπημένα σκιουράκια που τραγουδούν - ο αρχηγός του γκρουπ Άλβιν, ο ψηλός και ήσυχος Σάιμον, καθώς και ο στρουμπουλός Θίοντορ - επιστρέφουν στο κινηματογραφικό sequel που συνδυάζει κινούμενα σχέδια με live action. Το τρίο με τις τσιριχτές φωνές έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως παιδική σειρά τη δεκαετία του ΄50 και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει 43 εκατομμύρια άλμπουμ και έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία Γκράμι. Τα διάσημα σκιουράκια μπλέκουν σε νέες περιπέτειες στο sequel"Ο Άλβιν και η Παρέα του 2", που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.
Ο Άλβιν, ο Σάιμον και ο Θίοντορ, τα τρία αστέρια της ποπ, καταλήγουν υπό την κηδεμονία του Τόμπι, του ανιψιού του Ντέιβ Σεβίλ. Τα σκιουράκια θα πρέπει να αφήσουν το χώρο του θεάματος για να επιστρέψουν στο σχολείο, όπου τους ανατίθεται η εξής αποστολή: θα πρέπει να σώσουν το μουσικό πρόγραμμα του σχολείο, κερδίζοντας το βραβείο των $ 25.000 σε ένα διαγωνισμό συγκροτημάτων. Οι Chipmunks όμως βρίσκουν το δάσκαλό τους σε ένα τραγουδιστικό τρίο από σκιουρίνες, με την ονομασία "TheChipettes", που αποτελείται από τις Μπρίτανι, Έλεανορ και Ζανέτ.
DVDRip
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.