Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

GARFIELD I, II (ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ I, II)



GARFIELD I- THE MOVIE (ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ I- Η ΤΑΙΝΙΑ)
Ο Όντι, σαν ένας μικρός αδερφός τραβάει όλη την προσοχή. Ο Γκάρφιλντ νιώθει παραμερισμένος και αποφασίζει να τον ...εκτοπίσει. Μία λύση υπάρχει, να ξεφορτωθεί τον καταραμένο σκύλο! Ο δύσμοιρος σκυλάκος πέφτει τελικώς στα χέρια του σατανικού Χάπι Τσάπμαν και ο Γκάρφιλντ αντί να πετάξει από τη χαρά του συνειδητοποιεί ότι στην πραγματικότητα αγαπάει αυτόν τον μικρό μασκαρά. Νιώθοντας υπεύθυνος για τη μοίρα που βρήκε τον Όντι αναλαμβάνει δράση με πρωτοφανή ενέργεια, κουράγιο και αυταπάρνηση. Έτοιμος για όλα αποφασίζει να φέρει εις πέρας την πιο απίθανη από όλες τις επικίνδυνες αποστολές: να σώσει τον Όντι.
BRRip - Full HD 1080p
Greek audio
 
Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

_________________________________________________




GARFIELD II - A TALE OF TWO KITTIES (ΓΚΑΡΦΙΛΝΤ II - ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΓΑΤΕΣ)
Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη κινηματογραφική του εμφάνιση, ο πιο τεμπέλης γάτος του κόσμου επιστρέφει για να σκορπίσει παντού το γέλιο με τις νέες, συναρπαστικές του περιπέτειες. Μαζί του ο ιδιοκτήτης του, Τζον και η γλυκιά κτηνίατρος, Λιζ, που θα... δεινοπαθήσουν για ακόμα μία φορά!
Ο αγαπημένος πανούργος γάτος Γκάρφιλντ ακολουθεί το αφεντικό του στην Αγγλία. Οι Βρετανοί όμως θα μπερδέψουν το γατούλη με μια βασιλική γάτα που έχει κληρονομήσει ένα παλάτι. Ο Γκάρφιλντ θα γευτεί μεταχείριση που αρμόζει σε έναν "βασιλιά", όμως η ηγεμονία του θα βρεθεί γρήγορα σε κίνδυνο. Ο σατανικός Λόρδος Ντάργκις είναι αποφασισμένος να σκοτώσει το γάτο, ώστε να μετατρέψει το κάστρο σε θέρετρο.
BRRip - Full HD 1080p
Greek audio


Terabytez

Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.