Κάντε αναζήτηση χρησιμοποιώντας λατινικούς ή ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς τόνους.

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

101 DALMATIANS I, II (ΤΑ 101 ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ I, II)



101 DALMATIANS I  (ΤΑ 101 ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ I)
Η Κρουέλα ντε Βιλ, η πιο γνωστή κακιά της Disney, θέλει να φτιάξει τη μεγαλύτερη και καλύτερη γούνα και γι αυτό το λόγο απαγάγει όλα τα σκυλιά Δαλματίας του Λονδίνου και μαζί 15 κουτάβια από την οικογένεια του Πόνγκο και της Περντίτα. Δείτε τι γίνεται στην ιστορία μας καθώς ο Πόνγκο θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει τους μικρούς τετράποδους φίλους μας. Μια αληθινά μοναδική ιστορία για όλη την οικογένεια!
BRRip - Full HD 1080p
Greek audio

 
Terabytez

https://terabytez.org/shqhzjch2aq6

https://terabytez.org/9vzfcvqsk1jq

https://terabytez.org/1he0l0an3buz

https://terabytez.org/iazlo8oin3o9

https://terabytez.org/j8bnlnauptob

https://terabytez.org/isrqt7z6uhiu

https://terabytez.org/dwojor0vgytm



Rar pass (Κωδικός αποσυμπίεσης): kidsstuff
__________________________________________________


 

101 DALMATIANS II (ΤΑ 101 ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ II)
Οι αγαπημένοι τετράποδοι φίλοι της Disney έρχονται και πάλι με μια νέα περιπέτεια, ΤΑ 101 ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ ΙΙ. Ο μικρούλης Πάτσα χαμένος μέσα σε μια θάλασσα από βούλες, θέλει να ξεχωρίσει από τα αδέρφια του και ονειρεύεται να μοιάσει στον αγαπημένο του τηλεοπτικό αστέρα, τον Θαντερμπολ και να γίνει ‘’Ο Ένας και Μοναδικός Ήρωας’’. Όταν ο Πάτσα χωρίζεται κατά λάθος από τα αδέρφια του, γνωρίζει από κοντά τον αγαπημένο του ήρωα και πολύ γρήγορα βρίσκεται στο πλευρό του να αντιμετωπίζουν μαζί καθημερινές περιπέτειες. Εν τω μεταξύ, η Kρουέλα ανακαλύπτει έναν εκκεντρικό καλλιτέχνη με τον οποίο μοιράζονται την ίδια τρέλα: τις βούλες! Για να δυναμώσει την πηγή έμπνευσης του απαγάγει όλα τα σκυλάκια. Τώρα ο Πάτσα μαζί με τον Θάντερμπολ πρέπει να βρουν ένα τρόπο να σώσουν τα υπόλοιπα κουτάβια και να κατατροπώσουν την Κρουέλα! Απολαύστε τα γλυκύτατα σκυλάκια σε νέες περιπέτειες και δείτε μια νέα δυνατή φιλία να γεννιέται!
BRRip - Full HD 1080p
Greek Audio

 




2 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας! Προσπαθώ να κατεβάσω την παραπάνω ταινία, αλλά οι σύνδεσμοι δεν κατεβαίνουν. Υπάρχει ένα μήνυμα που λέει ότι μπορεί να κατεβάσει μέχρι 100mb, ενώ το κάθε αρχείο είναι περίπου 500mb. Χρειάζεται για να κατεβάσω ταινία να πληρώσω κάποια συνδρομή; Και επίσης, οι σύνδεσμοι λειτουργούνε κανονικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενημερωθείτε εδώ (https://kidsstuff-notes.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CF%89%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%20%CE%B1%CF%80%CF%8C%20%CF%84%CE%BF%20Kids%20stuff).

      Διαγραφή


Τα σχόλια δεν δημοσιεύονται. Αξιοποιούνται για ενημέρωση.
Για τους όρους χρήσης ενημερωθείτε από την καρτέλα ‘’ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ’’.